Дейности в областта на пожарната безопасност
внос,износ,монтаж,сервиз,консултации,експертизи и други ...
   тестове за решаване        електронни фактури
Български English Руски

В тази секция на сайта, фирмата поддържа електронен магазин.
Ние предлагаме още много продукти, които не е предвидено да се продават,
чрез електронния магазин.
За конкретен продукт можете да направите запитване през този сайт, през някой от другите специализирани сайтове, които поддържаме, а също и  в някой от офисите на фирмата. Ние толерираме писменно отпавените запитвания. Моля, да информирате, чрез формата за сигнали изградена на сайта за случаи, когато не Ви е отговорено на някое запитване.
На много места към продуктите са дадени цени, но има продукти, които са  без обявени цени. Причините за отсъствие на цени са обикновено  търговските  политики на някои производители, които не желаят да им бъдат обявени цените или случаи, когато доставчицети често променят цените или, когато цените силно се влияят от условията на заявяване и доставка. В тези случаи цените ще бъдат оферирани след конкретно запитване.
Някои от основните ни доставчици са: Esser, Bosch, Siemens, Panasonic, Sectron, UniPost, Arton, Honeywell, Tyco, ADT  и мн. др.
Постарали сме се на много места към продуктите да поставим подробна техническа документация, необходима на проектанти, монтажници, поддръжка за експлоатацията и т.н.. Моля, като потребител на информацията на сайта, смятате, че някаде информацията не е достатъчна или не е изложена по достатъчно коректен и ясен начин да ни отправите съобщение, чрез формата за сигнали. Предложението ще бъде разгледано и според нашите възможности, ще се опитаме да направим информацията достъпна и полезна за потребителя.
Място за реклама:

Видеонаблюдение

Електронен магазин за видеокамери, записващи устройства и др.

Сайт за сифони

Електронен магазин за продажба на сифони.

Стил М ООД

Производител на работно, униформено облекло и Лични Предпазни Средства.

Изработка на сайтове

Искате ли качествен уеб сайт? Промоционална цена от 240 лв.

Рекламни материали

Изработка на рекламни материали, вътрешна и външна реклама.

Styron Kft

Производител на пластмасови сифони за баня, за кухненски мивки, писоари и др.

Софтуер

ERP - софтуер за управление на фирма - изграден е на модулен принцип, като освен основните модули като -склад, покупки, продажби, счетоводство, Личен състав, ТРЗ и др. включва и специализирани модули, като например - за Технически надзор на СПО и за следене състоянието на пожарогасителите и др.